De Ruumte. Een veilige

leefomgeving voor jou.

Voor als het thuis even niet gaat zoals je graag zou willen.

Als het even niet meer lukt om in je eigen huis te wonen dan kan je bij De Ruumte komen. We vertellen je graag meer. Wij hebben een boerderij met daarin vier woongroepen. We kijken welke groep het beste bij jouw leeftijd en niveau past.

 

Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Op de groepen Noord en Oost heb je ook een eigen badkamer en toilet. Op elke groep kunnen 5 jongeren wonen.

Hoe ziet je dag er uit?

Je bent vast benieuwd naar hoe een dag op De Ruumte eruitziet. ’s Morgens sta je op, dan ga je ontbijten en zorgen we dat iedereen klaar is om naar school te gaan. Er is altijd een begeleider op de groep aanwezig voor als je (tijdelijk) niet naar school gaat. ’s Middags na schooltijd is er ruimte om buiten te spelen, huiswerk te maken, te sporten of natuurlijk andere dingen te doen. We vinden het belangrijk dat het binnen en buiten De Ruumte netjes blijft. Als je bij ons komt wonen, help je mee om het netjes te houden.

 

’s Avonds eten we met elkaar en daarna is er nog tijd om wat te spelen of huiswerk te maken. Daarna ga je op de afgesproken tijd naar bed.

Wat kun je doen op De Ruumte?

De Ruumte heeft een hele grote tuin, daarin kun je spelen, skelter rijden, voetballen, op de trampoline springen en nog veel meer. Wil je gewoon chillen? Dat kan natuurlijk ook in de tuin of in de woonkamer van jouw groep. Als het slecht weer is of heel koud kun je ook binnen spelen, knutselen of iets anders doen.

 

Kortom, De Ruumte biedt je een veilige en fijne omgeving. Onze begeleiders kijken samen met jou waar je goed in bent en waar je nog hulp bij nodig hebt. We zorgen dat je, samen met de andere bewoners een goede tijd hebt bij ons.

Wil je meer weten of een keer langskomen?

 

Neem contact met ons op >