Vier groepen, één locatie

 

De Ruumte is gevestigd in een verbouwde boerderij in het landelijk gelegen Drouwenerveen. De omgeving en de inrichting zijn een belangrijk onderdeel van onze organisatie, er is voldoende ruimte zowel binnen als buiten. Dankzij deze rustige omgeving kunnen wij jongeren een veilige plek bieden waarbinnen zij zich kunnen ontwikkelen.

 

Als je bij De Ruumte komt vind je rust en alle ruimte om je lekker vrij te voelen. Jongeren kunnen hun energie kwijt of juist hun hoofd leeg maken. Buiten zijn er genoeg plekken waar jongeren zich uit kunnen leven, zoals op de trampoline, skelters, schommels en er is een voetbalveld.

 

Elke groep heeft zijn eigen gemeenschappelijke woonkamer en beschikt over een eigen keuken. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau en hebben een maximale grootte van 5 jongeren.

 

De kinderen op de groepen Noord en Oost hebben een eigen kamer met douche en toilet. De jongeren op de groepen Zuid en West hebben een eigen kamer en delen de douche en toilet. De groepen zijn verschillend, toch hebben ze allemaal een veilige, rustige en gastvrije omgeving.